Hvidovrevej 91
2650 Hvidovre

Tlf: 36 75 00 71

info@hvidovrerens.dk​

    

Åbningstider
Mandag - Fredag:      9:00 - 17:30
Lørdag:                  10:00 - 14:00

Søndag - Helligdag:       Lukket

Rensetøjsordning til erhverv i København​

Anvender I arbejdstøj i firmaet, er det en god ide at få en fast rensetøjsordning med tøjrens og eventuelt tøjvask hos Hvidovre Rens. 

Samtidig får du det billigste personalegode, du kan tilbyde til jeres medarbejdere. For hos os kan medarbejderne få renset deres private tøj, når vi alligevel henter beskidt arbejdstøj på jeres adresse. Kontakt os og få en fordelagtige rensetøjsordning til erhverv i København allerede i dag!

Uanset om jeres medarbejdere anvender arbejdstøj, fordi de har et beskidt arbejde, eller der kræves et ekstra rent og sterilt miljø på arbejdspladsen, har I brug for en erhvervsløsning til jeres tøjrensning og tøjvask.

Holder jeres firma til i København eller på den københavnske vestegn, er det oplagt at lave en aftale om tøjvask og -rensning med Hvidovre Rens. Vi afhenter og leverer både jeres beskidte arbejdstøj og medarbejdernes private tøj til rens og vask på firmaadressen.

Vi tilbyder også mulighed for at låne et bøjlestativ til tøjet, samt vasketøjsposer til det beskidte arbejdstøj. Samtidig kan vi også tilbyde de mest almindelige reparationer af både arbejds- og privat tøj. Så med en aftale om rensning og vask af arbejdstøj eller privattøj hos Hvidovre Rens, får I klaret det hele på et sted.

En aftale om rensning og vask som er til at forstå

​Vi tilbyder en rense- og vasketøjsordning til både jeres firma og dets medarbejdere, der fungerer lige så enkelt i praksis, som det lyder:

  • Gratis afhentning og levering af arbejdstøj og medarbejdernes private tøj på jeres adresse
  • Vi afhenter og leverer tøj med det interval, som der er brug for hos jer
  • Vi håndterer alle typer opgaver inden for rens, vask og reparation
  • Aftalen koster jer ikke noget, hvis der ikke er tøj på de faste afhentningsdage
  • Vi har ingen gebyrer eller andre skjulte omkostninger
  • I sparer op til 35 % i forhold til listepriserne på vask og rensning af tøj​

Rensetøjsordning – et genialt personalegode

Idag er der længere mellem de professionelle renserier end tidligere. 

Derfor vil de fleste medarbejdere blive lykkelige for, hvis I tilbyder dem en rensetøjsordning som personalegode. Derved får de meget nemmere ved at få renset deres tøj, og sparer op til 35 % i forhold til vores egne listepriser på rensning og tøjvask – og endnu mere, hvis de er vant til at benytte andre renserier.

Vi klarer alt fra skjorter, jeans, jakkesæt, skindjakker, duge og til vinterjakker, alm. vasketøj og meget mere. Samtidig udfører vi de mest almindelige skrædderopgaver, som f.eks. oplægning af bukser eller kjoler.

​Ordningen giver jer ikke ekstra besvær i bogholderiet. Vi kan nemlig afregne direkte med hver enkelt medarbejder, så I hverken skal lægge ud eller bruge tid på at trække deres rensetøj fra i medarbejdernes løn.

Sådan kommer I i gang med jeres egen rensetøjsordning til erhverv i København

Vil du vide mere om vores rensetøjsordning til erhverv i København? Så udfyld formularen herunder eller ring til 36 75 00 71 for et uforpligtende tilbud. ​

Når først I er oprettet som kunder, kan I logge ind på jeres konto på vores særlige hjemmeside www.ErhvervsRens.dk. Her kan I foretage bestillinger og betale for jeres rensetøjsordning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Hvidovre Rens

CVR: 40546685

FIND VEJ

Hvidovrevej 91

2650 Hvidovre

Find os på google Map >>

REFERENCER

​Se hvilke kunder vi servicerer

Klik her >>