Hvidovrevej 91
2650 Hvidovre

Tlf: 36 75 00 71

info@hvidovrerens.dk​

    

Åbningstider
Mandag - Fredag:      9:00 - 17:30
Lørdag:                  10:00 - 14:00

Søndag - Helligdag:       Lukket

Tæpperens

Er der kommet rødvinspletter, madrester eller andet snavs på dine tæpper, kan en gang tæpperens oftest fjerne problemet. Får du renset dine tæpper hos Hvidovre Rens, er du sikker på både skånsom behandling og effektiv fjernelse af pletterne. Vi er specialister i rensning af ægte tæpper.

Det er altid surt, hvis der bliver spildt på tæppet. Især hvis det er rødvin, madrester eller andre ting, som ikke bare lige kan klares med en gang pletvask med sæbe og vand.

Her vil den eneste mulighed oftest være at udskifte tæppet, hvis du da ikke vælger at få det renset. Derved kan du spare en dyr udskiftning af dit tæppe, samt bevare værdien af f.eks. ægte tæpper. For når først du har fået renset tæppet hos Hvidovre Rens, er det lige så godt som nyt, når du får det igen.

Vi er specialister i ægte tæpper

Hos Hvidovre Rens kan vi rense alle former for tæpper. Uanset hvilken type tæppe der er tale om. Så bare tag tæppet med og kom ned og få det renset.

Der er dog en bestemt slags tæpper, som vi har ekstra stor erfaring med. Nemlig ægte tæpper!

Netop med ægte tæpper er det ekstremt vigtigt, at du finder en erfaren og årvågen tæpperenser, der ved hvordan tæppet renses mest effektivt og skånsomt. Derved er du sikker på, at dit ægte tæppe er lige så meget værd efter rensningen, som det var før – og at det ikke bliver til at se, at tæppet er blevet renset.​

Kom ind med dit tæppe, og få det renset

Skal du have renset dit tæppe, tager du det af, og kommer ned til os med det. Vi renser både tæpper og pletter i alle størrelser.

Når du indleverer tæppet, er det vigtigt, at du få vist os, hvor pletten er. Samtidig får du så at vide, hvornår du kan hente det nyrensede tæppe igen.

Vi afregner rensningen pr. kvadratmeter, og det mindste areal vi afregner for, er en kvadratmeter. 

Se vores priser på tæpperens her.

HVEM ER VI?

Hvidovre Rens

CVR: 40546685

FIND VEJ

Hvidovrevej 91

2650 Hvidovre

Find os på google Map >>

REFERENCER

​Se hvilke kunder vi servicerer

Klik her >>