Hvidovrevej 91
2650 Hvidovre

Tlf: 36 75 00 71

info@hvidovrerens.dk​

    

Åbningstider
Mandag - Fredag:      9:00 - 17:30
Lørdag:                  10:00 - 14:00

Søndag - Helligdag:       Lukket

Skrædderservice i København

Hos Hvidovre Rens tilbyder vi skrædderservice som en af de eneste steder i København. Vi lægger op, lægger ned og reparere skader på alle former for tøj. Så er bukserne for lange, strammer de, eller skal kjolen lægges op? Så kontakt os i dag, og lad vores dygtige skrædder klare opgaven.

Hos Hvidovre Rens foretager vi alle former for reparationer og omforandringer på tøj. Vores skrædder er utrolig dygtig og kan reparere og omforandre tøjet, så det slet ikke kan se, at det er blevet gjort.

Det gælder, uanset hvilke skader tøjet har fået, eller hvilke ændringer du ønsker foretaget. Vi foretager også reparationer og omforandringer på tøjet, uden at du behøver at få vasket eller renset tøjet hos os.

Vi udfører alle tænkelige reparationer på tøj

Har kjolen fået en flænge. Har jakken været i klemme i en dør og fået en skramme? Eller er bukserne revnet? Eller trænger lynlåsen til at blive skiftet?

Vores skrædder klarer alle former for reparationer på tøj – også dem som du ikke troede var mulige at reparere.

Kom ind med tøjet i vores butik i Hvidovre. Så tager vi et kik på skaderne, og giver dig et uforpligtende tilbud på at få dem repareret.​

Omforandring af tøj

Skal bukserne lægges ned, lægges op, eller lægges ud eller ind? Eller er det kjolen, der trænger til en omforandring?

Vi foretager alle former for omforandring af tøj. Dog naturligvis inden for grænserne af det stof, der er til rådighed i tøjet.

Vi kan også foretage mindre omforandringer af pelse, skindtøj og andre former for tekstiler. For eksempel kan vi også lægge gardiner op eller ned, ligesom vi kan reparere de mest typiske skader på gardinerne og andre boligtekstiler.

Vores skrædderservice gavner miljøet i København

Vælger du at få dit tøj repareret eller omforandret, sparer du miljøet for mange belastninger. Havde du valgt at smidt tøjet ud, ville det i sig selv have været en belastning for miløjet. Det ville det også, hvis du havde valgt at købe nyt tøj. I hvert fald hvis du kører i bil eller tager med bus eller tog hen til tøjbutikken.

Samtidig sparer du både penge og tid. Penge på ikke at skulle købe nyt tøj, og tid på ikke selv at skulle reparere dit tøj eller køre ud og finde nyt.

Så skal tøjet repareres eller sys om? Så tag fat i os hos Hvidovre Rens.

HVEM ER VI?

Hvidovre Rens

CVR: 40546685

FIND VEJ

Hvidovrevej 91

2650 Hvidovre

Find os på google Map >>

REFERENCER

​Se hvilke kunder vi servicerer

Klik her >>