Hvidovrevej 91
2650 Hvidovre

Tlf: 36 75 00 71

info@hvidovrerens.dk​

    

Åbningstider
Mandag - Fredag:      9:00 - 17:30
Lørdag:                  10:00 - 14:00

Søndag - Helligdag:       Lukket

Skind- og pelsrens

Skindtøj og pelse er ikke lige noget, du kan stoppe i vaskemaskinen. Det skal renses og helst af nogen, der har stor erfaring med rens af skind og pelse. For det kan nemt gå galt! Derfor skal du vælge Hvidovre Rens, når du skal have renset din pels eller dit skindtøj.

Har dit skindtøj fået en plet, eller er det blevet beskidt? Eller er det på tide at få renset din pels?

Så skal du sørge for at finde et firma, der har stor erfaring med rensning af skindtøj og pelse. For både skind og pels er meget sarte. Så derfor skal dem, der renser dem, være i stand til at gøre det på en måde, der effektivt fjerner pletterne, men samtidig ikke belaster hverken skindet eller pelsværket unødigt meget.

Få renset skind og pelse hos Hvidovre Rens

Vil du være sikker på, at dit skindtøj eller din pels får den bedste behandling, skal du vælge at aflevere det hos Hvidovre Rens. Vi har mange års erfaring med både skindrens og pelsrens. Så uanset hvilken slags pels eller skind, du skal have renset, er du sikker på, at du får et smukt resultat tilbage.

For de fleste skind- og pelsjakker, skindbukser og handsker hører bestemt ikke de billigste former for beklædning. Så når de skal renses, er det ekstra vigtigt, at det bliver gjort af folk, der ved, hvad de har med at gøre.

Vi renser alle former for skind. Både okse, svin, krokodille, slange og andre former for skind. Det samme gælder pels. Vi har renset alt lige fra mink over sæl og til bjørne- og zobelpels.​

Vi kan også opbevare dit pelsværk

Har du ikke plads i garderoben om sommeren til dit pelsværk. Eller vil du gerne sikre dig mod, at dit pelsværk får en dårlig lugt af at hænge i dit klædeskab?

Så indlever pelsværket til opbevaring hos os. Vi tilbyder opbevaring i særlige klimakontrollerede klædeskabe, som sikrer rigtig fugt og temperatur niveau. Vi kan opbevare dit pelsværk i sommerperioden, eller hele året som det passer dig.

Inden de bliver opbevaret bliver de trykluftsrenses og alt støv og lignende blæses væk.

Så uanset om du skal have renset pelse eller skind, eller har brug for pelsopbevaring, kan Hvidovre Rens hjælpe.

HVEM ER VI?

Hvidovre Rens

CVR: 40546685

FIND VEJ

Hvidovrevej 91

2650 Hvidovre

Find os på google Map >>

REFERENCER

​Se hvilke kunder vi servicerer

Klik her >>