Hvidovrevej 91
2650 Hvidovre

Tlf: 36 75 00 71

info@hvidovrerens.dk​

    

Åbningstider
Mandag - Fredag:      9:00 - 17:30
Lørdag:                  10:00 - 14:00

Søndag - Helligdag:       Lukket

Skadeservice​

Er uheldet ude, og har dit tøj, dine gardiner, dine møbler eller andre tekstiler fået røg, sod eller andre skader? Så kan Hvidovre Rens vaske og rense tøjet, så det bliver næsten lige så godt som nyt igen. Vi udfører skadeservice for flere skadefirmaer og kan også hjælpe dig som privatperson, hvis du står med skadede tekstiler.

​Hvidovre Rens og Vask ApS har mange års erfaring med at vaske og rense beskadiget tøj for flere af Københavns største skadefirmaer. Det er dem, der rykker ud, og gør rent, når hjemmet har være udsat for brand, har fået sod- eller vandskader efter brand i nabolejligheder, eller hvis boligen er ramt af skimmelsvamp, væggelus eller andre skadedyr.

Vi har også tit kunnet rense tøj, gardiner og andre tekstiler, som andre renserier har givet fortabt overfor. For med vores mange års erfaring med rensning og vask har vi bedre forudsætninger end de fleste for at finde en løsning, der fjerner skidt, pletter og lugt fra tøjet.

Alt i skadeservice for firmaer og private

Så uanset om du er et firma, der udfører skadeservice, eller har haft et ulykkeligt uheld med dit tøj eller andre tekstiler derhjemme, kan vi oftest redde det for dig. Også selv om du ikke tror, det er muligt.

Vi kan klare alt inden for

  • ​Skader efter brand eller åben ild
  • ​Sod- og andre misfarvningsskader
  • ​Vandskader på alle former for tekstiler
  • ​Skimmelsvamp – både lugt og farve
  • ​Spor efter væggelus
  • ​Spor efter skadedyr – også afføring​

Få en fast aftale om skadeservice

Arbejder du professionelt med skadeservice, kan du få en erhvervsaftale med os. Så afhenter vi de beskadigede tekstiler hos jer og leverer dem vaskede og nyrensede tilbage igen, med det interval der passer jer.

I forbindelsen med rensning og vask har vi også mulighed for at reparere skader som f.eks. revner eller syninger, der er gået op i forbindelse med skaden. Det klarer vores skrædder.

Vil du høre mere om vores skadeservice? Så kontakt os via kontaktformularen her på siden. Eller send en mail eller ring til os. 

Kontaktinformationerne finder du nederst på siden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Hvidovre Rens

CVR: 40546685

FIND VEJ

Hvidovrevej 91

2650 Hvidovre

Find os på google Map >>

REFERENCER

​Se hvilke kunder vi servicerer

Klik her >>