Hvidovrevej 91
2650 Hvidovre

Tlf: 36 75 00 71

info@hvidovrerens.dk​

    

Åbningstider
Mandag - Fredag:      9:00 - 17:30
Lørdag:                  10:00 - 14:00

Søndag - Helligdag:       Lukket

Hotelservice

De fleste hoteller har store mængder af vasketøj. Samtidig har gæsterne ofte brug for at få vasket eller renset deres tøj. Vælger du Hvidovre Rens som jeres vaskeri til sengetøj, håndklæder og så videre, får du samtidig mulighed for at tilbyde rensning og vask til jeres gæster. Vi henter og bringer vaske- og rensetøj morgen og aften.

Står du med ansvaret for hotellets vasketøj, er Hvidovre Rens en god samarbejdspartner. Vi henter jeres vasketøj hver morgen og returnerer det nyvasket og rent hver aften. Så har I altid rent sengetøj, rene håndklæder og rent tøj til personalet.

Rens og vask er et nemt mersalg til gæsterne

Samtidig får hotellet mulighed for at tilbyde rens og vask af gæsternes tøj. Det er oftest et nemt mersalg til gæsterne. For når behovet opstår, skal det oftest løses akut.

Det kan I, fordi vi kommer hos jer to gange om dagen. Så det tøj som gæsterne har indleveret til rensning eller vask om morgenen, kan de få rent tilbage allerede om eftermiddagen, når vi kommer med alt jeres andet vasketøj.

Så udover at få løst jeres egne behov for at få vasket og renset hotellets tekstiler og tøj, får I en ekstra indtægtsmulighed, som I tilmed kan holde en god avance på.​

Få en erhvervsaftale om rens og vask

Den service vi tilbyder jer, svarer til vores almindelige erhvervsaftale, som vi har indgået med masser af virksomheder i København og omegn.

Men hvor vi oftest kun kommer hos vores virksomhedskunder en gang om ugen, henter og bringer vi vaske- og rensetøj hos jer hver eneste dag – hvis I har brug for det.

Vi kan også sagtens komme med sjældnere intervaller. Men så mister I muligheden for at løse jeres gæsters oftest akut opståede behov for at få renset eller vasket tøj.

Vil du vide mere om vores hotelservice? Så kontakt os ved hjælp af kontaktformularen her på siden, giv os et ring, eller send os en mail. 

Kontaktoplysningerne står nederst på siden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Hvidovre Rens

CVR: 40546685

FIND VEJ

Hvidovrevej 91

2650 Hvidovre

Find os på google Map >>

REFERENCER

​Se hvilke kunder vi servicerer

Klik her >>