Hvidovrevej 91
2650 Hvidovre

Tlf: 36 75 00 71

info@hvidovrerens.dk​

    

Åbningstider
Mandag - Fredag:      9:00 - 17:30
Lørdag:                  10:00 - 14:00

Søndag - Helligdag:       Lukket

Rensning af brudekjole

Selv om du nok aldrig kommer til at bruge din brudekjole mere, vælger de fleste at få den renset og eventuelt repareret, før den bliver hængt væk som et kært minde fra den store dag. Så er du sikker på, at den har de bedste forudsætninger for at kunne holde sig pæn i mange år – og stadig klæde dig, når I en dag skal fejre sølv- eller guldbryllup.

Det er sjældent, at en brudekjole kommer i brug igen. Medmindre du stadig kan passe den, den dag I skal holde sølv-, guld- eller en af de andre runde bryllupsdage.

Vær sikker på at have et pletfrit minde

Men uanset om du kan være i din brudekjole til den tid eller ej, vælger de fleste at få renset brudekjolen efter den store dag. Samtidig kan de så også lige få repareret de eventuelle skader, som kjolen skulle have pådraget sig i løbet af festlighederne.

Så er du sikker på, at du altid kan trække et pletfrit og lige så flot minde frem fra dit bryllup, som den dag du købte brudekjolen.

Det kunne jo også være, at dine egne døtre en dag kommer, og spørger, om de kan få lov at blive gift i din brudekjole – eller at du rent faktisk kan passe den, den dag I skal fejre sølv- eller guldbryllup.

Uanset årsagen til at kjolen skal ud af skabet, er det jo rart, at den er ren og pæn. Samtidig øger det også chancerne for, at brudekjolen holder sig pæn i skabet – også selv om den har hængt der i måske både 25 og 50 år eller mere.

Rensning og reparation af brudekjole

Hos Hvidovre Rens har du mulighed for at få renset din brudekjole både skånsomt og effektivt. Samtidig tilbyder vi også alle former for reparationer. Så er der gået en syning eller har kjolen fået en revne, kan vi også klare det.

Så er du sikker på, at du altid kan trække en lige så flot og hel brudekjole ud af skabet, som den var, den dag I blev gift.

HVEM ER VI?

Hvidovre Rens

CVR: 40546685

FIND VEJ

Hvidovrevej 91

2650 Hvidovre

Find os på google Map >>

REFERENCER

​Se hvilke kunder vi servicerer

Klik her >>