Hvidovrevej 91
2650 Hvidovre

Tlf: 36 75 00 71

info@hvidovrerens.dk​

    

Åbningstider
Mandag - Fredag:      9:00 - 17:30
Lørdag:                  10:00 - 14:00

Søndag - Helligdag:       Lukket

​Andre ydelser

Hos Hvidovre Rens kan du få foretaget meget mere end vask og rensning af dit tøj. 

Vi tilbyder også forskellige omforandringer og reparationer af dit tøj, renser tæpper, foretage vask og rens af skind og pelse, samt tilbyder hotel- og skadesservice. Læs mere om de forskellige andre ydelser, vi tilbyder her på siden, og klik videre, og læs mere om de enkelte ydelser på de respektive undersider.​

Skrædderservice - Reparationer og omforandringer

Skal bukserne eller kjolen lægges op? Eller er der kommet en revne eller flænge? Vores skrædder reparerer og omforandrer alle former for tøj, så du kan bruge det længere. Det glæder både dig, din pengepung og miljøet.

Læs mere om vores skrædderservice her 

Tæpperens og rens af gardiner

Er der kommet en rødvinsplet eller noget snavs på tæppet, der ikke vil gå af? Er gardinerne blevet gullige af røg eller har de fået en plet? Så tag gardiner eller tæpper med til Hvidovre Rens. Vi renser nemlig begge dele, så du kan have glæde af dem mange år endnu.

Læs mere om rensning af tæpper og gardiner

Rensning af skind og pelse

Skal du have renset din skindtrøje eller din pels, er det også noget vi kan klare hos Hvidovre Rens. Vi har det rette udstyr til at foretage en effektiv og nænsom rensning af både skindtøj og pelse. Du kan også få opbevaret din pels hos os i sommerperioden.

Læs mere om rensning af skind og pelse

Rensning af brudekjolen

Selv om det er de færreste, der bruger deres brudekjole mere end en gang, vælger de fleste at gemme den som et minde for livet. Derfor giver mange deres brudekjole en rensning, inden den skal hænges væk. Har brudekjolen fået småskader, kan vi også reparere dem.

Læs mere om rensning og reparation af brudekjoler her

Hotelservice

Hos Hvidovre Rens kan vi klare rensning og vask af både jeres personales og jeres gæsters tøj, samt naturligvis sengetøj, håndklæder og så videre. Vi afhenter hver morgen og leverer hver eftermiddag. Det er en god service for jeres gæster, og en billig løsning på jeres vasketøj.

Læs mere om hotelservice her

Skadeservice

Har du brug for at få renset tøj, tekstiler eller møbelstoffer efter brand, sod, vand, skimmel, utøj eller skadedyr? Så kan vi hjælpe. Vi har mange års erfaring med rensning af beskadigede tekstiler for nogle af landets største skadefirmaer.

Læs mere om vores skadeservice her

HVEM ER VI?

Hvidovre Rens

CVR: 40546685

FIND VEJ

Hvidovrevej 91

2650 Hvidovre

Find os på google Map >>

REFERENCER

​Se hvilke kunder vi servicerer

Klik her >>